Op deze website geven wij u een overzicht van een compleet nieuw en innovatief concept voor het maken van hoogwaardige sparingen (holtes) en verbindingen in beton. Het gepatenteerde InnoGain concept is gebaseerd op een uniek samenspel tussen de stijve binnenkern en de flexibele buitenmantel. Dit geeft sterkte en stijfheid tijdens positioneren en het storten van het beton. De speciale samenstelling van de flexibele buitmantel mantel voorkomt vastkleven van betonresten en verbeterd de lossing. Tijdens het handmatig verwijderen ondergaatde flexibele buitenmantel een diameterverkleining.

Na verwijdering keert de flexibele mantel weer terug in de oorspronkelijke vorm en is zonder enige nabehandeling direct weer inzetbaar.Na verwijdering blijft een schone en droge (geprofileerde) sparing achter zonder dat er roest-vorming kan ontstaat. De eventueel later aan te brengen lijm of gietmortel hechten optimaal in deze sparingen.

InnoGain levert een scala van oplossingen waardoor besparingen van meer dan 50% geen uitzonderingen zijn. Tevens zijn de emissie besparende eigenschappen aanzienlijk.

Voor diverse betonfabrieken hebben wij speciale InnoGain producten ontwikkeld die grote besparingen leveren en de oplossing waren voor complexe vraagstukken. Het speciaal voor InnoGain ontwikkelde rekenprogramma geeft ons de mogelijkheid om snel een antwoord te krijgen over de inzetbaarheid van nieuw te ontwikkelen InnoGain producten.

Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met de productenrange van InnoGain, of om te bespreken welke kosten u kunt besparen door project- of klantspecifieke oplossingen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Rob van Rijn, de bedenker van het InnoGain concept.

De InnoGain producten worden door RCM Ankertec geproduceerd en rechtstreeks naar de prefab industrie aangeboden waardoor aantrekkelijke prijzen geboden kunnen worden. Tevens kan zo met korte communicatielijnen effectief op project specifieke verzoeken worden ingegaan.

InnoGain levert oplossingen en besparingen met een blik op de toekomst.

SenterNovem: ing.R.M van Norel

“Het InnoGain concept biedt enorme mogelijkheden”

Syntens: Sybren Steensma (Innovatieadviseur)

Jullie hebben een indrukwekkend assortiment herbruikbare sparingen en verbindingen voor de prefab betonbouw ontwikkeld.

BETONSON: Jeroen de Beer (Malconstructeur bij de afdeling Bouwelementen)

Wij hebben InnoGain producten aangeschaft en gebruikt in ons productieproces. Dit waren een SPB-DG-HF Ø110x290mm voor sparingen t.b.v. het hijsen van brugliggers en SPB-D Ø43x300mm met magneetvoet voor het maken van verticale gaten in vloerplaten. Deze voorzieningen zijn door ons intensief gebruikt en voldoen heel goed aan onze verwachtingen. Zo gauw wij weer nieuwe mogelijkheden zien om bepaalde InnoGain producten te gebruiken zullen wij zeer zeker weer contact met U opnemen.

Martens prefab beton b.v: Victor Boeren (Projectleider)

Wij passen diverse InnoGain producten toe.

– standaard InnoGain producten)

– specials (oplossingen die door RCM Ankertec zijn gemaakt op basis

van omschreven behoefte Martens)

Kwaliteit van de productresultanten (standaard en specials) voldeden bijna altijd direct aan de verwachtingen;.Ondergetekende ervaart dat er nog op veel terrein kan worden ontwikkeld en vertrouwt op de zelfde enthousiaste samenwerking als eerder tentoongespreid.

Toekomstige gebruikers wensen wij zelfde positieve ervaringen toe

Schepens Beton bv: Geert Schepens (Directeur)

InnoGain is een gedegen partner. Door de vele speciale sparingen die wij toepassen, is het voor onze prefab ideaal om met InnoGain samen te werken. Door doelmatig op onze producten in te springen kunnen we nu kwalitatief een mooi product neerzetten. Die ook nog eens het voordeel bied dat deze sparingen er beter uitzien en daarbij ook nog eens sneller werken!!!

Hop Betonfabriek BV: Jaap Hop

InnoGain is een welkome aanvulling op onze manier van produceren. Naast een fraai uiterlijk, speelt ook de tijd en materiaal besparing een grote rol. Mede door de toepassing van InnoGain “maatwerk als gegoten”.

Cervix Betonbouw: Henry van Egdom (werkvoorbereider)

InnoGain word door ons gebruikt en naar tevredenheid.

(alleen kunnen wij, doordat wij vooral gebruik maken van kanteltafels helaas niet altijd en overal InnoGains gebruiken).

Bouw en prefab bedrijf KOOI: Hans Bakker (Productieleider van 123 huis)

We ervaren het InnoGain Concept als fantastisch, tijdbesparend en materiaal besparend tevens nette afwerking en een betaalbare oplossing. Eigenlijk wat RCM Ankertec vertelt over het Innogain Concept is allemaal waar. RCM Ankertec/InnoGain denken niet in moeilijkheden maar in oplossingen en dit is in deze tijd goud waard.

InnoGain is “Doeltreffend” en een plezier om mee te werken.